YourGolfPro

Golflessen en activiteiten.

Introductielessen

Aan het twijfelen of de golfsport bij u past? Neem dan een paar introductielessen om te ervaren of het golfen bij u past. Alle materialen en dergelijke zijn inbegrepen. Na deze lessen krijgt u ook de mogelijkheid om alles te weten over hoe u verder  kan gaan met de sport en de golfclub.

Handicap 54 halen (GVB)

Om zelfstandig de baan in te kunnen heeft u handicap 54 nodig. Met dit pakket wordt u volledig begeleid naar de examens voor zowel de regels als de eigenvaardigheid in de golfsport. Meer informatie hierover op de desbetreffende pagina.

Golflessen

Krijg alle aandacht tijdens de les om uw golfspel te verbeteren. Doe dit alleen of met meerdere. Ervaar privélessen enkel of in meervoud. Het is geschikt voor alle niveau's en de lessen worden allemaal zo aangepast dat het de volle 100% bij u past.

Clinics

Een bedrijfsuitje, feestje of andere leuke gelegenheid die u zou willen mengen met golf? Dan is het nemen van een clinic de juiste oplossing. De clinic zal altijd worden aangepast aan de doelgroep en is toegankelijk voor iedereen en alle leeftijden.

Jeugd en golf

Heeft uw een kind of kleinkind die graag wil golfen? Dan is het jeugdplan waar YourGolfPro aan deelneemt toepasselijk voor hem of haar. Uiteraard zijn bovenstaande mogelijkheden ook toepasselijk voor kinderen.